SUPER BASS Extreme Premium

Super Bass Extreme Premium are la baza panoul premium Wavewood, doar ca in aceasta versiune Premium se afla in spatele unui finisaj textil elegant. Acest panou este este combinat cu o membrana, doua straturi de spuma de inalta densitate si un panou posterior micro perforat. Dimensiune: 59.5 x 59.5 x 15.5 cm. Ambalare: 2 bucati per cutie. Disponibilitate doar la cutie Pretul afisat este per bucata.

621,00 lei fara TVA

Disponibilitate: Stoc epuizat
Categorie:

Super Bass Extreme Premium are la baza panoul premium Wavewood, doar ca in aceasta versiune Premium se afla in spatele unui finisaj textil elegant. Acest panou este este combinat cu o membrana, doua straturi de spuma de inalta densitate si un panou posterior micro perforat, cu gauri de 1mm care actioneaza ca un rezonator Helmholtz.

Panoul frontal din lemn acoperit de material textil disponibil in 8 nuante in aceasta versiune, are doua functii, oferind suficienta absorbtie in gama de frecvente medii si inalte pentru a controla reflectiile de colt, si in acelasi timp  actioneaza ca un panou de difuzie.

Super Bass Extreme Premium este recomandat pentru camere mai mici cu probleme in zona de frecvente joase. Panoul poate fi utilizat in diferite pozitii pe colt, structura sa modulara permitand adaugarea de noi unitati. Conceput pentru a asigura o aborbtie eficienta intre 60-125 hz, panoul ofera o eficienta maxima intre 75-100 hz.

Culori: black, grey, bordeaux, beige, natural white, brown, blue, orange

Ambalare: 2 bucati la cutie.

Disponibilitate doar la cutie.

 

Inapoi sus
X