Conditii de livrare si returnare a comenzilor

Vanzatorul va asigura livrarea Serviciilor EMEXON pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele comandate se vor livra utilizand modalitatea de livrare aleasa de Cumparator, in termenul de livrare si la costurile transmise acestuia de Vanzator, in urma efectuarii comenzii. Comenzile, costurile acestora si termenele de livrare trebuiesc confirmate in prealabil de Vanzator si acceptate de Cumparator.

Pentru livrarile prin curier, taxele percepute de Urgent Cargus pentru kilometri suplimentari se vor comunica ulterior de Vanzator, Cumparatorului. Puteti consulta lista de localitati pentru care nu se percep taxe de kilometri suplimentari apasand aici.
Pentru anumite comenzi cu volum sau greutate ridicate sau livrari in localitati pentru care se percep taxe de kilometri suplimentari, Vanzatorul poate solicita Cumparatorului plata partiala sau totala in avans a comenzii.
Retururile de marfa se realizeaza de catre Cumparator, pe cheltuiala sa.

La livrarea Serviciilor EMEXON, Cumparatorul este obligat sa semneze de primire pe toate documentele de transport furnizate de curier/ compania de transport/ personalul Vanzatorului.

Termenul de livrare standard al produselor prezentate de catre Vanzator se incadreaza intre 1 si 10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de Vanzator. In conditii speciale Vanzatorul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Transport si ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Serviciile EMEXON in momentul predarii acestora catre societatea de curierat sau compania de transport cu care Vanzatorul sau Cumparatorul colaboreaza.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.