VARI BASS

Vari Bass este proiectat pentru a fi utilizat in orice spatiu profesional de inregistrare, home studio, sau camere hi-fi. Fabricat din lemn si spuma acustica de inalta densitate. Vicoustic Vari Bass poate fi reglat intre 50hz si 100hz prin simpla rotire a partii superioare. Dimensiune: 60 h x 37 d cm.Ambalare: 2 bucati per cutie. Disponibilitate la cutie. Pretul afisat este per bucata.

889,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
Categorii: ,

Vari Bass este proiectat pentru a fi utilizat in orice spatiu profesional de inregistrare, home studio, sau camere hi-fi. Fabricat din lemn si spuma acustica de inalta densitate. Vicoustic Vari Bass poate fi reglat intre 50hz si 100hz prin simpla rotire a partii superioare. O scala este inclusa pentru a arata exact frecventele pe care lucreaza. Structura de sine statatoare a aparatului permite repozitionarea usoara a acestuia in functie de necesitati.

Recomandari in functie de suprafata camerei. Pentru camere intre 7 si 11 m2, folositi 4 bucati. Pentru camere intre 11 si 16 m2, folositi 6 bucati. Pentru camere intre 16 si 22 m2, folositi 8 bucati.

Dimensiune: 60 h x 37 d cm.

Culori: black, white, brown

 Ambalare: 2 bucati per cutie

Disponibilitate doar la cutie.


Inapoi sus
X