Quash Whisper Uv, gri – panou izolatie fonica pentru exterior

Panouri fonoabsorbante QUASH WHISPER UV, culoare gri, din polietilena, tratate UV pentru exterior.

Produs ignifugat conform standardului european pentru materiale de constructii EN-13501.

Se poate monta la exterior, la garduri si chillere, pentru izolatie fonica si tratament acustic, fiind rezistent la razele UV.

Dimensiune: 240 x 120 x 5.5 cm (2,88 mp/placa).

Disponibil in culoare gri.

490,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
Material si aplicatii: panourile fonoabsorbante din polietilena QUASH Whisper UV, culoare gri,  se remarca printr-o excelenta performanta in absorbtia sunetului fiind una din cele mai bune solutii disponibile in acest moment. Aceasta performanta este data de structura interna si externa a materialului realizata din celule deschise.
O alta caracteristica unica a acestui produs este abilitatea de a-si pastra caracteristicile de absorbtie fonica chiar in cazul in care placa este expusa la umiditate, fum sau praf. Este singurul produs de absorbtie fonica ce poate fi utilizat la exterior in conditii optime.
 
QUASH WHISPER UV se poate utiliza pentru:
tratament acustic pentru diminuarea nivelului de zgomot (montaj aparent) recomandat in special in aplicatii industriale sau comerciale in care sunt prezente fumul, praful si/sau umiditatea excesiva: hale industriale, incinte si carcase de echipamente si utilaje, bazine de inot terapeutice si recuperare, piscine acoperite sau pentru aplicatii cu solicitari speciale de protectie la foc;
tratament acustic pentru diminuarea nivelului de zgomot (montaj aparent) in sali de bowling, gradinite, scoli, cluburi, discoteci etc.
tratament acustic pentru imbunatarirea acusticii (montaj aparent) in studiouri de inregistrari, control rooms, sali de concerte, sali de repetitie muzica, amfiteatre, sali de curs, sali de seminarii, sali teatru, sali de conferinte, cluburi, discoteci, restaurante, birouri, sali de sedinta etc.
material fonoabsorbant pentru izolatie fonica in structuri de tipul masa-resort-masa, acoperit cu placi din gips-carton, OSB, tabla, membrana fonoizolanta Tecsound etc.
 
Dimensiuni si suprafete placi standard: 240 x 120 x 5.5 cm (2,88 mp/placa) sau 120 x 120 cm (1,44 mp/placa).
 
Avantaje: material cu greutate redusa, coeficienti de absobtie acustica superiori, clasa superioara de rezistenta la foc, rezistent la apa (poate fi utilizat la exterior), fum si praf, poate fi debitat in orice forma si dimensiune cu incadrare in dimensiunea placii de 1200×2400 mm, montare usoara prin fixare mecanica sau prin lipire, poate fi printat.

Proprietati QUASH WHISPER UV
 
Coeficienti absorbtie acustica Stratocell Whisper 25-50 mm
 
Grafic de absorbtie acustica QUASH WHISPER UV 40-50 mm
 
Montare QUASH WHISPER UV:
– la vedere, ca tratament acustic, prin fixare mecanica sau utilizand adezivul recomandat.
– acoperit cu OSB/tabla etc. pentru lucrari de izolare fonica, in structuri masa-resort-masa.
 
Densitate material: 25 kg/mc.
 
Tolerante Quash Whisper FR
Tolerante (mm)
Lungime placa intreaga 2400 mm -0 / +70 mm
Lungime placa debitata 1200 mm -20 / +70 mm
Latime placa 1200 mm -0 / +40 mm
Grosime placa -5 / +2.5 mm
Uniformitatea grosimii max. 5 mm
 
 
Greutate 30 kg
Inapoi sus
X