Burete piramidal 96 x 96 x 6.5 cm

Dimensiune: 96 x 96 x 6.5  cm (suprafata echivalenta cu 4 bureti de 50×50).

Burete piramidal IGNIFUGAT fabricat din spuma poliuretanica, profilata (piramidal), culoare Black , cu rol de absorbtie fonica si imbunatatire a acusticii.

Se monteaza aparent pentru tratament acustic, in studiouri de inregistrari, studiouri Radio-Tv, camere repetitie muzica, capitonarea incintelor pentru corectare acustica.

Spuma poliuretanica ignifugata de tip RF, clasa E.

73,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
Placile se imbina perfect.

Material: spuma poliuretanica profilata (piramidal), culoare Black, flexibila.Buretele piramidal are rol de absorbtie fonica si imbunatatire a acusticii.Dimensiuni: 96 x 96 x 6.5 cm (suprafata echivalenta cu 4 bureti de 50×50)Avantaje: Buretele piramidal are forma profilata si structura flexibila a materialului (structura cu celule deschise), asigura o absorbtie fonica optima, reducand reverberatia din incapere, montarea fiind facila cu ajutorul unui adeziv special pentru poliuretan.
 
Coeficienti de absorbtie fonica burete profilat PIRAMIDAL si COFRAT
Coeficienti de absorbtie fonica bureti profilati PIRAMIDALI si COFRATI

Coeficienti absorbtie acustica burete PIRAMIDAL_COFRAT

 
Clasa de reactie la foc conform EN-13501-1: Clasa E.

Pentru proiecte cu cerinte speciale de rezistenta la foc va recomandam produsele QUASH WHISPER si/sau BASOTECT® G+.

Montare burete piramidal: se monteaza aparent pentru imbunatatirea acusticii, in studiouri de inregistrari, studiouri Radio-Tv, camere repetitie muzica, show-room-uri aparatura electronica, capitonarea incintelor pentru corectare acustica. Se poate monta in structuri de izolatie fonica.

Greutate 4 kg
Inapoi sus
X