Membrana fonoizolanta autoadeziva TECSOUND SY50 / BLOCKTEC® 50, rola 7.38 mp

Membrana Tecsound SY50 / BLOCKTEC® 50 pentru izolare fonica, izolatie fonica pana la 39 dB, ADEZIVATA, rola de 7.32 mp,  2.6 mm grosime.

Densitate foarte mare (2010 kg/mc), cu o elasticitate ridicata (vascoelastica), ce are un dublu rol in izolarea fonica: cresterea considerabila a masei panourilor pe care este aplicata, si amortizarea vibratiilor acestor panouri (gips-carton, OSB, tabla etc).

Produs original inscriptionat cu logo-ul TECSOUND.
Alege produsul original premium cu marcajul producatorului.

Pretul este pentru rola de 7,38mp (1,22×6,06m), greutate 5 kg/mp

Pentru cantitati mari se acorda discounturi.

Greutate 39 kg.

590,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare

TECSOUND_Fisa tehnica.jpg_EMEXON

Membrana multistrat compusa din:

Stratul 1: Layer de protectie, cu o grosime de 20 μm, densitate superficială de 9 g/m2 şi culoare transparenta
Stratul 2: Combinaţie de sarcini minerale cu copolimeri de etilenă plasticizaţi, cu o grosime de 3.5 mm, densitatea de 2010 kg/m3, culoare ocru şi aspect neted.
Stratul 3: Adeziv de transfer de tip acrilic, cu o grosime de 60 μm, densitate superficială de 50 g/m2, culoare albă şi aspect neted.
Stratul 4. Folie polietilena

APLICATII:

• Material izolatie fonica impotriva zgomotelor aeriene (propagate prin aer) de la nivelul PERETILOR DE COMPARTIMENTARE cu densitate de suprafata redusa (pereti despartitori usori sau placari de pereti realizate din diferite materiale, cum ar fi placile de gips-carton).
• Izolatie fonica impotriva zgomotelor de la nivelul PLAFOANELOR.
• Reducerea nivelului zgomotului de impact in pardoselile ce au ca strat final de uzura vinilul, intercalat intre planseul din beton si pardoseala din vinil.
• Atenuarea zgomotelor de impact generate de agentii atmosferici asupra suprafetelor din metal (izolare la zgomotele de impact si la zgomotele aeriene pentru acoperisurile din metal).
• In combinatie cu materialele fonoabsorbante ULTRA HD FOAM sau AMW HD (Acoustic Mineral Wool – High Density) si sistemele (bridele si bazele din cauciuc) acustice SENOR®, membrana Tecsound SY50 / Blocktec® SY50 da nastere unor structuri cu inalte performante de izolare fonica.
• Aplicatiile sale in domeniul industrial se intind de la izolarea fonica a cabinelor si pana la fonoizolatia salii masinilor prin reducerea zgomotului generat de vibratiile utilajelor, izolarea fonica a burlanelor, a placilor metalice etc.

*Sistemul de inalta performanta acustica realizat prin combinatia mai multor straturi de membrana Tecsound SY50/Blocktec® SY50, foi din otel, placi din gips pentru izolare fonica in combinatie cu materiale fonoabsorbante performante si sistemele acustice SENOR® poate obtine un indice de izolare fonica Rw=75 db**.

Eficienta maxima.
Inalta densitate si caracterul vascoelastic ale membranei Tecsound SY50 / Blocktec® SY50 o transforma intr-o reala bariera impotriva sunetelor, reducand in mod substantial nivelul de zgomote transmise.

Dublu efect in izolarea fonica.
Pe de-o parte izolatia fonica adusa in mod direct de catre membrana fonoizolanta Tecsound SY50 / Blocktec® SY50 prin transformarea undelor sonore in caldura iar pe de alta parte asigurarea unui grad excelent de amortizare a vibratiilor panourilor usoare din gips-carton, OSB, sau a panourilor metalice, conduc la obtinerea unor performante de izolare fonica inegalabile in comparatie cu alte materiale pentru izolare fonica.

In cadul structurilor de tip masa-resort-masa, in combinatie cu materiale fonoabsorbante eficiente, cum ar fi placile ULTRA HD Foam sau AMW HD, membrana creeaza un efect de amortizare a zgomotelor superior ce face ca sunetul sa treaca prin materiale cu structuri si densitati diferite, ce indeplinesc roluri diferite, reducandu-se astfel nivelurile de energie si asigurandu-se o izolare fonica optima.

Material: Tecsound SY50 / Blocktec® SY50este o membrana pentru izolatie acustica, de inalta densitate (2010 kg/mc), greutate 5 kg/mp, cu o elasticitate ridicata. Membrana fonoizolanta sintetica bazata pe polimeri Tecsound SY50 / Blocktec® SY50 asigura niveluri excelente de izolare in cadrul constructiilor traditionale, afectand insesizabil grosimile peretilor, acoperisurilor, tavanelor sau podelelor.

Dimensiuni si caracteristici:.
• Tescound SY50 / Blocktec® SY50: 2,6 mm grosime, 5 kg/mp, role cu dimensiunile 1,22 x 6,06 m (7,38 mp/rola), Rw=26 dB

Greutate 48 kg
Inapoi sus
X