Amortizor acustic pentru plafon SENOR HYBRID 6015

Bridele acustice de ultima generatie SENOR HYBRID 60 M/DS sunt cele mai performante sisteme care asigura izolatia fonica superioara a plafoanelor pentru toate tipurile de zgomote: aeriene, de impact si a celor structurale pentru tavane.

Bridele acustice de plafon SENOR HYBRID 60 M/DS se utilizeaza pentru montarea profilelor gips-carton CD60.

Brida Senor HYBRID 60 M/DS are in componenta elementul de suspensie elastic hibrid format din arc si cauciuc.

42,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare

Fisa tehnica_esp_ HYBRID 6025

Utilizare: Amortizoarele acustice Senor HYBRID 60 M/DS cu proprietati antivibratorii reprezinta unica solutie pentru izolarea concomitenta a tuturor tipurilor de zgomote ce pot fi transmise printr-un tavan in apartamente, vile, cluburi: zgomote aeriene, zgomote de impact si zgomote structurale.

Componente. Modelele HYBRID 60 M/DS sunt compuse din patru parti:
– brida de metal pentru fixarea structuri de profile rigips CD60;
– elementul de suspensie elastic hibrid – arc si cauciuc;
unicul dispozitiv de siguranta din lume care ajuta in securizarea structurii de profile metalice pentru rigips. Astfel este foarte mult redus riscul de desprindere a profilelor metalice si implicit a plafonului suspendat din gips-carton in cazul unui exces de sarcina sau din cauza expunerii la foc.

Incarcare optima:

SENOR SE-6015 G/MDS-M6: incarcare 3-20 kg

SENOR SE-6025 V/MDS-M6: incarcare 15-45 kg

Sarcina de rupere: 296 kg
Metric: 6

Aplicatii. Sistemul de bride acustice Senor HYBRID 60 M/DS este recomandat pentru izolatia fonica a tavanelor suspendate in constructiile in care este solicitata o buna izolatie fonica la zgomote aeriene insa este si singura solutie pentru izolarea zgomotelor de impact sau a celor structurale. Sunt recomandate pentru: apartamente, case, studiouri, baruri, restaurante, birouri, fabrici etc.

Montare. Brida acustica rigips Senor HYBRID 60 M/DS are cel mai rapid sistem de montaj si nivelare. Nivelarea bridelor se poate realiza cu usurinta si corecta eventualele diferente printr-o simpla insurubare/desurubare a bridei in tija filetata. Profilul metalic CD60 se fixeaza de brida acustica prin clipsare, iar dispozitivul de siguranta vor securiza plafonul suspendat.

Avantaje. Izolarea tuturor tipurilor de zgomote: zgomote aeriene, zgomote de impact si zgomote structurale. Componenta sa elastica incorporeaza un design exclusiv care permite o mai buna si mai sigura montare a lupei de nivelare, imbunatatindu-i preformantele de reducere a vibratiilor.
Sistemul dispune de UNICUL DISPOZITIV DE SIGURANTA DIN LUME care ajuta in securizarea structurii de profile de la orice modificare sau deformare care ar putea fi produsa de un exces de sarcina sau din cauza expunerii la foc.

Producator. SENOR – Suspensiones Elasticas del Norte, Spania

Inapoi sus
X