Brida acustica pentru perete SENOR® 3803

Brida acustica perete SENOR® 3803 se utilizeaza pentru placarea peretilor acoperiti cu placi ceramice sau a peretilor cu goluri cu o inaltime maxima de 4 m.

Se utilizeaza pentru montarea profilelor gips-carton CW 50,CW 75,CW 100.

Bridele acustice SENOR® sunt singurele sisteme care asigura izolarea fonica superioara a tuturor tipurilor de zgomote: aeriene, de impact si a celor structurale.

29,90 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare

Utilizare: Bridele acustice de perete Senor® 3803 cu proprietati antivibratii sunt folositi pentru izolarea fonica a peretilor placati cu placi ceramice si a peretilor cu goluri (cavitati).

Componente: Modelul SENOR® 3803 este compus din:
– o talpa de metal pentru fixarea pe perete;
– o piesa cilindica realizata din cauciuc de cea mai inalta calitate si MEGOL;
– un suport-consola din otel galvanizat;
– un dispozitiv de securitate integrat pentru a evita ruperea in caz de incendiu atunci cand corpul de cauciuc EPDM se distruge: sistemele au un ax central filetat in talpa de metal care se fixeaza pe perete.

Incarcare optima: 10-45 kg.

Aplicatii. Bridele acustice Senor® 3803 sunt un element obligatoriu pentru realizarea izolatiei fonice optime a peretilor in constructiile in care este solicitata o buna izolatie fonica cum ar fi: apartamente, case, studiouri, baruri, restaurante, birouri, fabrici etc. Bridele acustice SENOR 3803 pot fi utilizati si pentru izolarea peretilor cluburilor, discotecilor sau salilor de evenimente insa numai in cazurile in care nu este necesara izolarea zgomotelor structurale.

Montare. Brida acustica Senor® 3803 dispune de un sistem rapid de prindere de perete, talpa sistemului fixandu-se cu 2 suruburi. Este ideal pentru plasarea de pene de fixare din metal sau lemn inainte de captusirea cu lemn sau placi de gips-carton.

Avantaje. Sistemele de fixare flexibile SENOR® sunt esentiale in cadrul unui sistem acustic, in special pentru a preveni transmiterea zgomotelor (vibratiilor) in structura constructiilor si pentru a reduce rigiditatea peretilor realizand astfel o performanta imbunatatita a sistemului acustic.
Brida acustica rigips Senor® lucreaza optim in ambele directii, absorbind compresia dinspre interior (presiunea sonora) si dinspre exterior (compresia cauzata de greutatea placilor de gips-carton), imbunatatind performanta acustica la frecvente joase prin prevenirea posibilitatii ca cilindrul de cauciuc sa fie intins.

Producator. Suspensiones Elasticas del Norte, Spania

Inapoi sus
X