QUASH WHISPER 100 X 120 X 4.5 CM

165,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
SKU: stratocell whisper-1 Categorii: ,
Material si aplicatii: panourile fonoabsorbante din polietilena QUASH ABSORBER se remarca printr-o excelenta performanta in absorbtia sunetului fiind una din cele mai bune solutii disponibile in acest moment. Aceasta performanta este data de structura interna si externa a materialului realizata din celule deschise.
O alta caracteristica unica a acestui produs este abilitatea de a-si pastra caracteristicile de absorbtie fonica chiar in cazul in care placa este expusa la umiditate, fum sau praf. Este singurul produs de absorbtie fonica ce poate fi uilizat la exterior in conditii optime.
QUASH ABSORBER se poate utiliza pentru:
tratament acustic pentru diminuarea nivelului de zgomot (montaj aparent) recomandat in special in aplicatii industriale sau comerciale in care sunt prezente fumul, praful si/sau umiditatea excesiva: hale industriale, incinte si carcase de echipamente si utilaje, bazine de inot terapeutice si recuperare, piscine acoperite sau pentru aplicatii cu solicitari speciale de protectie la foc;
tratament acustic pentru diminuarea nivelului de zgomot (montaj aparent) in sali de bowling, gradinite, scoli, cluburi, discoteci etc.
tratament acustic pentru imbunatarirea acusticii (montaj aparent) in studiouri de inregistrari, control rooms, sali de concerte, sali de repetitie muzica, amfiteatre, sali de curs, sali de seminarii, sali teatru, sali de conferinte, cluburi, discoteci, restaurante, birouri, sali de sedinta etc.
material fonoabsorbant pentru izolari fonice in structuri de tipul masa-resort-masa, acoperit cu placi din gips-carton, OSB, tabla etc.
 
Dimensiuni si suprafete placi standard: 2400×1200 (2,88 mp/placa) sau 1000×1200 mm (1,2 mp/placa).
 
Avantaje: material cu greutate redusa, coeficienti de absobtie acustica superiori, clasa superioara de rezistenta la foc, rezistent la apa (poate fi utilizat la exterior), fum si praf, poate fi debitat in orice forma si dimensiune cu incadrare in dimensiunea placii de 1200×2400 mm, montare usoara prin fixare mecanica sau prin lipire, poate fi printat.
Proprietati Stratocell Quash Whisper
 
 
 
Coeficienti absorbtie acustica Stratocell Whisper 25-50 mm
 
Grafic absorbtie acustica STRATOCELL QUASH WHISPER 20-30
 
Grafic absorbtie acustica STRATOCELL QUASH WHISPER 40-50
Montare QUASH ABSORBER:
– aparent, ca tratament acustic, prin fixare mecanica sau utilizand adezivul recomandat.
– acoperit cu placi de gips-carton/OSB/tabla etc. pentru lucrari de izolare fonica, in structuri masa-resort-masa.
 
Clasa de rezistenta la foc conform standard DIN EN 13501-1: B-s2-d0; DIN 4102: B1
Densitate material: 25 kg/mc.
 
Tolerante QUASH ABSORBER
Tolerante (mm)
Lungime placa intreaga 2400 mm -0 / +70 mm
Lungime placa debitata 1200 mm -20 / +70 mm
Latime placa 1200 mm -0 / +40 mm
Grosime placa -5 / +2.5 mm
Uniformitatea grosimii max. 5 mm
 
 
Greutate 9.6 kg
Dimensiuni 120 × 120 × 4 cm
Inapoi sus
X