...

Brida acustica pentru perete SENOR 3801

Brida acustica perete SENOR 3801 se utilizeaza pentru placarea peretilor din beton, caramida, BCA, cu o inaltime maxima de 4 m.

Se utilizeaza pentru montarea profilelor gips-carton CW 50,CW 75,CW 100.

Bridele acustice de ultima generatie SENOR sunt singurele sisteme care asigura izolarea fonica superioara a tuturor tipurilor de zgomote: aeriene, de impact si a celor structurale.

16,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare

Utilizare: Bridele acustice Senor 3801 cu proprietati antivibratii sunt folositi pentru izolarea fonica a peretilor din beton sau a altor pereti solizi (din caramida de exemplu).

Componente: Modelul 3801 este compus din doua parti:
– o piesa cilindica realizata din cauciuc de cea mai inalta calitate si MEGOL;
– un suport de tip consola din otel galvanizat.

Incarcare optima: 10-45 kg.

Aplicatii. Bridele acustice Senor 3801 sunt un element obligatoriu pentru realizarea izolarii fonice optime a peretilor in constructiile in care este solicitata o buna izolatie fonica cum ar fi: apartamente, case, studiouri, baruri, restaurante, birouri, fabrici etc. Brida acustica SENOR 3803 pot fi utilizati si pentru izolarea peretilor cluburilor, discotecilor sau salilor de evenimente insa numai in cazurile in care nu este necesara izolarea zgomotelor structurale. Recomandat a se folosi impreuna cu membrana fonoizolanta Tecsound si buretele fonoabsorbant Ultra Hd foam.

Montare. Amortizorul acustic Senor 3801 dispune de un sistem rapid de prindere de perete fixandu-se cu un surub care trece prin componenta elastica (cilindrul de cauciuc). Este ideal pentru plasarea de pene de fixare din metal sau lemn inainte de captusirea cu lemn sau gips-carton.

Avantaje. Piesele de fixare flexibile sunt foarte importante in cadrul unui sistem acustic, in special pentru a preveni transmiterea zgomotelor (vibratiilor) in structura constructiilor si rigiditatea peretilor realizand astfel o performanta imbunatatita a sistemului acustic.
Brida acustica rigips SENOR 3801 lucreaza optim in ambele directii, absorbind compresia dinspre interior (presiunea sonora) si dinspre exterior (compresia cauzata de greutatea placilor de gips-carton), imbunatatind performanta acustica la frecvente joase prin prevenirea posibilitatii ca cilindrul de cauciuc sa fie intins.

Producator. Suspensiones Elasticas del Norte, Spania

Inapoi sus
X
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.