Brida acustica pentru perete SENOR® 3801

Brida acustica perete SENOR® 3801 se utilizeaza pentru placarea peretilor din beton, caramida, BCA, cu o inaltime maxima de 4 m.

Se utilizeaza pentru montarea profilelor gips-carton CW 50,CW 75,CW 100.

Bridele acustice de ultima generatie SENOR® sunt singurele sisteme care asigura izolarea fonica superioara a tuturor tipurilor de zgomote: aeriene, de impact si a celor structurale.

18,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare

Utilizare: Bridele acustice Senor® 3801 cu proprietati antivibratii sunt folositi pentru izolarea fonica a peretilor din beton sau a altor pereti solizi (din caramida de exemplu).

Componente: Modelul 3801 este compus din doua parti:
– o piesa cilindica realizata din cauciuc de cea mai inalta calitate si MEGOL;
– un suport de tip consola din otel galvanizat.

Incarcare optima: 10-45 kg.

Aplicatii. Bridele acustice Senor® 3801 sunt un element obligatoriu pentru realizarea izolarii fonice optime a peretilor in constructiile in care este solicitata o buna izolatie fonica cum ar fi: apartamente, case, studiouri, baruri, restaurante, birouri, fabrici etc. Brida acustica SENOR® 3801 pot fi utilizati si pentru izolarea peretilor cluburilor, discotecilor sau salilor de evenimente insa numai in cazurile in care nu este necesara izolarea zgomotelor structurale. Recomandat a se folosi impreuna cu membrana fonoizolanta Tecsound si buretele fonoabsorbant Ultra Hd foam.

Montare. Amortizorul acustic Senor 3801 dispune de un sistem rapid de prindere de perete fixandu-se cu un surub care trece prin componenta elastica (cilindrul de cauciuc). Este ideal pentru plasarea de pene de fixare din metal sau lemn inainte de captusirea cu lemn sau gips-carton.

Avantaje. Piesele de fixare flexibile sunt foarte importante in cadrul unui sistem acustic, in special pentru a preveni transmiterea zgomotelor (vibratiilor) in structura constructiilor si rigiditatea peretilor realizand astfel o performanta imbunatatita a sistemului acustic.
Brida acustica rigips SENOR® 3801 lucreaza optim in ambele directii, absorbind compresia dinspre interior (presiunea sonora) si dinspre exterior (compresia cauzata de greutatea placilor de gips-carton), imbunatatind performanta acustica la frecvente joase prin prevenirea posibilitatii ca cilindrul de cauciuc sa fie intins.

Producator. Suspensiones Elasticas del Norte, Spania

Inapoi sus
X