Baza din cauciuc pentru pardoseala SENOR TS

Baza de cauciuc flexibil Senor TS este recomandata pentru izolarea fonica a podelelor flotante in constructiile in care este solicitata o buna izolatie fonica cum ar fi: studiouri, cluburi, discoteci, restaurante, baruri, apartamente, case, birouri, fabrici etc.

20,45 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
SKU: Senor TS Categorii: ,

Utilizare: Baza de cauciuc flexibil Senor TS este utilizata pentru izolarea fonica a pardoselilor flotante.

Componenta: cauciuc elastic EPDM

Gama de incarcare optima: 80-400 kg.

Aplicatii. Senor TS este recomandat pentru izolarea fonica a podelelor flotante in constructiile in care este solicitata o buna izolatie fonica cum ar fi: studiouri, cluburi, discoteci, restaurante, baruri, apartamente, case, birouri, fabrici etc.

Montare. Senor TS utilizat pentru izolarea fonica a pardoselilor flotante se pozitioneaza pe planseul constructiei (placa de beton, pardosela constructiei de lemn etc) la o distanta de aproximativ 80 cm una fata de cealalta. Senor TS dispune de un canal central astfel ca acesta poate fi asigurat atunci cand se doreste prinderea cu o saiba si un surub.
Cele patru suporturi de care dispune faciliteaza considerabil o pozitionare sigura.
Senor TS si materialul fonoabsorbant reprezinta baza peste care se aseaza apoi un suport rigid rezistent la apa. Mai departe, peste suportul rigid se poate turna sapa de beton si apoi monta stratul de finisare (parchet, gresie etc).

Avantaje. Baza de cauciuc flexibil SENOR TS este utila pentru atenuarea vibratiilor de impact si a zgomotului. Senor TS este singurul izolator de pe piata care dispune de aceste caracteristici deosebite – cele patru suporturi de care dispune izolatorul, in afara de facilitarea pozitionarii sigure, ofera si o performanta imbunatatita la frecvente joase.

Inapoi sus
X