New

Folie SWS extra exterior SOUDAL, 70 mm

Descarca fisa tehnica SWS Exterior

Folie Soudal deschisă pentru vapori pentru etanșarea exterioară a îmbinărilor dintre ferestre și pereți. Poate fi tencuită sau acoperită cu un sistem de izolare exterior (tip ETICS). Partea cu bandă auto-adezivă se utilizează pe cadrul ferestrei, iar partea cu bandă adezivă de butil se folosește pe perete.

Aplicații
  • Utilizată pentru etanșarea exterioară a îmbinărilor dintre ferestre și pre-cadrele clădirilor, dar permisivă pentru vapori dinspre spumă către exterior. Se recomandă utilizarea împreună cu folia SWS de interior ca un sistem. Disponibilă în mai multe lățimi.
Instrucțiuni
  • Folia SWS de exterior poate fi aplicată doar pe exterior. În funcție de situație aceasta poate fi aplicată înainte sau după instalarea ramei de fereastră. Sunt două metode de a aplica folia. Fie aplicarea unei singure bucăți mai mari sau 4 bucăți mai mici. În oricare variantă este nevoie de material suplimentar pentru colțuri (aproximativ 5-10 cm per colț). Aplicați folia, după ce o întindeți și după ce dezlipiți folia de protecție de pe partea cu banda auto-adezivă (partea printată), pe partea inferioară a ramei. Dacă folia se va lipi pe partea frontală a ramei, aceasta poate fi îndoită. Întotdeauna asigurați-vă că partea cu text este vizibilă. Ambele părți ale foliei pot fi tencuite sau la nevoie pot fi lipite pe cadrul suport cu Soudafoil 360H. Aplicați adezivul continuu, fără întreruperi, într-o linie cu o grosime de 5mm, sub formă de zig zag pe stratul suport. Plasați folia SWS de exterior peste adezivul proaspăt aplicat. Nu întindeți folia când o lipiți pentru a putea prelua mișcări ale clădirii și ale elementelor pe care e lipită. Deasemenea la aplicare, folia trebuie presată pentru a nu forma cute. În final presați folia uniform cu o rolă astfel încât să obțineți un strat de adeziv cu o grosime de 1-2 mm și o lățime de cca. 25 mm. În acest fel se obține o suprafață suficient de mare de lipire și adezivul se va usca mai ușor. Curățare: Reziduriile de adeziv pot fi îndepărtate cu Soudal Curățător de Adezivi. Reparații: Cu acelați material.

132,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
Categorie: Tags: ,

Folie deschisă pentru vapori pentru etanșarea exterioară a îmbinărilor dintre ferestre și pereți. Poate fi tencuită sau acoperită cu un sistem de izolare exterior (tip ETICS). Partea cu bandă auto-adezivă se utilizează pe cadrul ferestrei, iar partea cu bandă adezivă de butil se folosește pe perete.
Rola cu dimensiunea: 70 mm x 30 ml

Inapoi sus
X