Placa fonoabsorbanta STRATOCELL WHISPER FR-S1 Ignifugat

Panouri fonoabsorbante din polietilena folosite pentru tratamentul acustic al incaperilor. Produs ignifugat conform standardului european pentru materiale de constructii EN-13501 CLASA B-s1-d0. Produsul dispune de Agrementare Tehnica. Se pot folosi in izolatii fonice in structura masa-resort-masa. Grosime 3 cm.

 

92,50 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
SKU: Stratocell Categorii: ,

Panourile din STRATOCELL WHISPER se remarca printr-o excelenta performanta in absorbtia sunetului fiind una din cele mai bune solutii disponibile in acest moment. Aceasta performanta este data de structura interna a materialului realizata din celule deschise.

O alta caracteristica unica a acestui produs este abilitatea de a-si pastra caracteristicile de absorbtie fonica chiar in cazul in care acesta este expus la umiditate, fum sau praf. Aceasta caracteristica face posibila montarea acestui material intr-o gama foarte larga de industrii.

Panourile din STRATOCELL WHISPER au o greutate foarte redusa permitand in acest mod montajul lor fara a fii necesara utilizarea unei structuri aditionale.Se pot folosi in  izolatii fonice in structura masa-resort-masa.

STRATOCELL WHISPER FR-S1 are grosime de 3 cm.

Dimensiune placa 120 x 120 cm.Abatere dimensionala ± 3cm.

STRATOCELL WHISPER este un produs ignifugat si corespunde normelor DIN 4102-1 CLASS B1 si EN-13501 CLASS B-s1-d0.

Grafic absorbtie

Greutate 14.3 kg
Inapoi sus
X