Burete piramidal ignifugat

Burete piramidal fabricat din spuma poliuretanica, profilata (piramidal), de culoare gri antracit, cu rol de absorbtie fonica si imbunatatire a acusticii. Se monteaza aparent pentru imbunatatirea acusticii, in studiouri de inregistrari, studiouri Radio-Tv, camere repetitie muzica, capitonarea incintelor pentru corectare acustica. Spuma poliuretanica ignifugata de tip RF, clasa E.

64,00 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare
Material: spuma poliuretanica profilata (piramidal) de culoare gri antracit, flexibila. Buretele piramidal are rol de absorbtie fonica si imbunatatire a acusticii.Dimensiuni: 960 x 960 x 65 mmAvantaje: Buretele piramidal are forma profilata si structura flexibila a materialului (structura cu celule deschise), asigura o absorbtie fonica optima, reducand reverberatia din incapere, montarea fiind facila cu ajutorul unui adeziv special pentru poliuretan.
 
Coeficienti absorbtie acustica burete PIRAMIDAL_COFRAT
 
Clasa de rezistenta la foc conform EN-13501-1: Clasa E.

Pentru proiecte cu cerinte speciale de rezistenta la foc va recomandam produsele STRATOCELL WHISPER si/sau BASOTECT G+.

Montare burete piramidal: se monteaza aparent pentru imbunatatirea acusticii, in studiouri de inregistrari, studiouri Radio-Tv, camere repetitie muzica, show-room-uri aparatura electronica, capitonarea incintelor pentru corectare acustica.

Greutate 4 kg
Inapoi sus
X