Brida acustica pentru plafon SENOR 4360

Bridele acustice de ultima generatie SENOR M4360 sunt singurele sisteme care asigura izolatia fonica superioara a plafoanelor pentru toate tipurile de zgomote: aeriene, de impact si a celor structurale.

Amortizoarele acustice de plafon SENOR 4360 se utilizeaza pentru montarea profilelor gips-carton CD60.

19,50 lei fara TVA

Disponibilitate: In stoc
- +
Compare

Utilizare: Bridele acustice Senor 4360 cu proprietati antivibratii reprezinta unica solutie pentru izolarea concomitenta a tuturor tipurilor de zgomote ce pot fi transmise printr-un plafon: zgomote aeriene, zgomote de impact si zgomote structurale.

Componente. Modelele M4360 sunt compuse din trei parti:
– brida de metal pentru fixarea structuri de profile rigips CD60;
– elementul de suspensie elastic din cauciuc;
unicul dispozitiv de siguranta din lume care ajuta in securizarea structurii de profile metalice pentru rigips. Astfel este foarte mult redus riscul de desprindere a profilelor metalice si implicit a plafonului suspendat din gips-carton in cazul unui exces de sarcina sau din cauza expunerii la foc.

Incarcare optima: 15-35 kg
Sarcina de rupere: 296 kg
Metric: 6

Aplicatii. Sistemul de bride acustice Senor 4360 este recomandat pentru izolatia fonica a plafoanelor suspendate in constructiile in care este solicitata o buna izolatie fonica la zgomote aeriene insa este si singura solutie pentru izolarea zgomotelor de impact sau a celor structurale. Sunt recomandate pentru: apartamente, case, studiouri, baruri, restaurante, birouri, fabrici etc. Izolatorii acustici SENOR 4360 pot fi utilizati si pentru izolarea plafoanelor cluburilor, discotecilor sau salilor de evenimente insa numai in cazurile in care nu este necesara izolarea zgomotelor structurale. Recomandat a se folosi impreuna cu membrana fonoizolanta Tecsound si buretele fonoabsorbant Ultra Hd foam.

Montare. Brida acustica rigips Senor 4360 are cel mai rapid sistem de montaj si nivelare. Nivelarea bridelor se poate realiza cu usurinta si corecta eventualele diferente printr-o simpla insurubare/desurubare a bridei in tija filetata. Profilul metalic CD60 se fixeaza de brida acustica prin clipsare, iar dispozitivul de siguranta vor securiza plafonul suspendat.

Avantaje. Izolarea tuturor tipurilor de zgomote: zgomote aeriene, zgomote de impact si zgomote structurale. Componenta sa elastica incorporeaza un design exclusiv care permite o mai buna si mai sigura montare a lupei de nivelare, imbunatatindu-i preformantele de reducere a vibratiilor.
Sistemul dispune de UNICUL DISPOZITIV DE SIGURANTA DIN LUME care ajuta in securizarea structurii de profile de la orice modificare sau deformare care ar putea fi produsa de un exces de sarcina sau din cauza expunerii la foc.

Producator. Suspensiones Elasticas del Norte, Spania

Inapoi sus
X